|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Drivhuse
Indhold på siden:

Juliana drivhus Premium 13,0 m² antracitgrå m/ 3 mm hærdet glas.
Huset leveres med dobbelt stalddør, og fås med fire forskellige dækmaterialer: 3 mm glas, 3 mm hædret glas i hele baner, 6 mm polycarbonat og 10 mm polycarbonate. Størrelse: 13,0 m² Længde: 296 cm Bredde: 439 cm Taghøjde: 267 cm* Sidehøjde: 172 cm* Materiale: 3 mm hærdet glas Farve: Antracitgrå/sort.
Kategori: Haveindretning - Havecenter|Drivhuse|Juliana drivhuse
Halls drivhus inkl. sokkel - Universal 128 - 9,9 m².
Halls 9,9 m2 drivhus i aluminium med fundament Halls har via mere end 75 års virke, et internationalt ry som førende producent af gør-det-selv drivhuse til priser, alle har råd til. Universal drivhuset har en kraftig konstruktion med specialstøbte samlingsbeslag til tag og sider, hvilket giver drivhuset.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Sagaform Green Drivhus med Glaskuppel, Grøn.
Stentøj/glas. Leveres i gaveæske..
Kategori: Køkkenredskaber - Vaser/Krukker, Urtepotteskjuler
Cassandra drivhus 9900.
Størrelse: 9,9 m² med kraftige anodiserede profiler Cassandra er specielt designet til den kræsne bruger. Cassandra leveres med 3 mm hærdet glas i hele baner. Glassene fastgøres med elegante glaslister. Den lave indgangssokkel gør, at man uhindret kan gå ind og ud af orangeriet/drivhuset. Det er også en.
Kategori: Haveindretning - Have,Drivhuse og tilbehør,Alle drivhuse
Drivhuset: indretning, dyrkning, afslapning.
Drivhuset: indretning, dyrkning, afslapning (Forlag: Politiken, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788740025262).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Claus Dalby Vis mig dit drivhus (Bog).
Claus Dalby har besøgt omkring hundrede og tyve skandinaviske drivhusejere og viser i denne bog, hvor forskelligt og personligt de har indrettet sig. I dag er drivhuset meget mere end et sted til dyrkning af tomater og agurker. Det er først og fremmest et opholdssted til nydelse og glæde for mennesker,...
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
Bente Mortensen - Drivhuset - Bog.
.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Vitavia Merkur drivhus 11500 Alu-Glas.
2 oplukkelige tagvinduer Letløbende skydedør med dørstop Tagrender Stor sidehøjde.
Kategori: Diverse - Bolig & Fritid - Have - Drivhus
Mini drivhus, ca. 48x68x94 cm.
Mini drivhus fra Lifetime Garden - fås billigt hos Pixojet! Saml-selv drivhus til haven betræk i god plastkvalitet m. åbning fortil - forstykke rulles op og fastgøresHos Pixojet tilbydes du som noget nyt en lang række lækre produkter til have og udendørsleg til suverænt gode priser online! Når du handler hos.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Hus & Have - Haveartikler
vidaXL Drivhus bærbar 450x190x200 cm.
Dette er et drivhus, der er ideel til både nye og erfarne gartnere, kan drivhus rumme et stort antal planter, og er derfor meget praktisk og praktisk. Plastet er UV-beskyttet og modstandsdygtige over for frost, hvilket sikrer en lang tids brug. Plastic sider og tag er en god mulighed, fordi det er.
Kategori: Haveindretning - Hus og have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
vidaXL Drivhus Aluminium 2,7 m².
Vores robuste drivhus består af en ramme af aluminium med 4 mm dobbelt væg polycarbonat paneler. Polycarbonat er UV resistent og spar op til 40% mere varme end glas. Drivhuset kan modstå temperaturer fra -25 ° C til +60 ° C og er derfor også velegnet til yderligere opvarmning til en drivhuseffekt..
Kategori: Haveindretning - Hus og have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
Halls drivhus inkl. sokkel - Magnum 128 - 9,9 m².
Halls 9,9 m2 drivhus i aluminium Magnum serien er flagskibet af Halls drivhuse og designet til hobbygartneren, der kræver lidt mere. Magnum modellen er udstyret med dobbeltdøre (ca. 120 cm), hvilket giver let adgang bl.a. med en trillebør. Den ekstra sidehøjde giver bedre ståhøjde samt plads til høje planter..
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Halls drivhus inkl. sokkel - Popular 86 - 5 m².
Halls 5 m2 drivhus i aluminium inkl. sokkel Halls Popular er et af Europas mest solgte drivhuse pga. det gode match mellem kvalitet og pris. Modellen har letløbende skydedør og leveres med et tagvindue. Med drivhuset medfølger en sokkel, som giver 12 cm ekstra i højden. Vi gør opmærksom på at evt..
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus inkl. sokkel - Premium - 8,8 m².
Juliana Premium 8,8 m² drivhus i 3 mm glas med sokkel Drivhus i særklasse. Det fremstår i elegant design og den ekstra sidehøjde giver god rummelighed og gør huset ideelt som kombineret drivhus og udestue. Indret den ene ende med kurvestole og lanterner, så har du en perfekt hyggekrog, hvor du både kan nyde.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus - Gartner - 21,4 m².
Juliana 21,4 m2 drivhus i antrasitgrå Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven dækker Gartner behovet. Gartner.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus - City Greenhouse.
Juliana City Greenhouse Drømmer du om dit eget drivhus midt i byen? Med City Greenhouse fra Juliana kan du sagtens hoppe med på Urban Gardening-bølgen og dyrke dine egne tomater, salater og krydderurter. Alt det kræver, er en altan. Perfekt til altanen Flytbart Leveres med to hylder Drivhus til altanen City.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus - Junior - 12,1 m².
Junior drivhus med 3 mm delt glas (12,1 m 2 ) Vil du gerne dyrke lidt flere forskellige afgrøder, og have plads til at stille et lille bord og et par stole i drivhuset, skal du helt sikkert vælge en af Junior modellerne. Junior er 25-30 cm bredere end det, der sædvanligvis gælder for huse i samme prisklasse..
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus - Premium - 10,9 m².
Juliana Premium 10,9 m 2 drivhus i aluminium med 3 mm glas Drivhus i særklasse. Det fremstår i gedigent design, og den ekstra sidehøjde giver god rummelighed og gør huset ideelt som kombineret drivhus og udestue. Indret den ene ende med kurvestole og lanterner, så har du en perfekt hyggekrog, hvor du kan nyde.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus inkl, sokkel - Orangeri - 15,2 m².
Juliana Orangeri 15,2 m² drivhus med sokkel Med Juliana orangeri får du et unikt rum i haven, der kan bruges både som traditionelt drivhus, men som også kan være et opholdsrum, hvor man kan nyde udelivet, selvom vejret ikke er helt i top. Dette drivhus leveres med sokkel. Lyset og duften fra planterne giver.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
V3
Kategorier på sider:

Lægeplante Grønsag Havebøger Køkkenhaven Havetraktorer Plantebillede 2 Plantebillede 4 Planter Haveslange Planternes opbygning Haveportaler Gode råd om blomsterhaven Plante diverse Haveredskaber Haveleksikon Hækkeklippere Haven Plæneklippere Spagnum Kampagnetilbud Planter på latinsk Såning Fotosyntese Krydderurter Drivhuse Gartner diverse Blomsterhaven Planteleksikon Gode råd om køkkenhaven Plantebillede 3 Vandplanter Beskæring af planter Plantebillede 1
 
 
 Du er her: Planteskolen - Have Planteskolen - - Hvad er Planteskolen en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.