Lån

Annonce:

Gartner diverse
Indhold på siden:

Little Tikes Garden Cottage - Evergreen.
Dette klassisk designede legehus er perfekt til enhver have! Den høje dørkarm gør at huset kan bruges af børnene helt fra 18 måneder og op til 5 år. Lavet af slidstærkt, vejrbestandigt plast. Der er også et lille “drivhus” til at sætte på siden af huset – så du rigtig kan lege ”gartner”. Mål: H: 191 cm D: 390.
Kategori: Udeleg - Leg,Legehuse
Moulin Roty havekuffert til den lille gartner.
Fin havekuffert til den lille gartner Kufferten indeholder: Lup Saks Blyant Notesbog Blomsterpresser 2 æsker til at putte frø i 1 æske til planter Den fine kuffert er lavet af hård harton, og kan tages med overalt. Et perfekt sæt at tage med i haven..
Kategori: Legetøj - Legetøj Rolleleg Haveredskaber & børnetrillebøre
Juliana drivhus - Gartner - 18,8 m².
Juliana 18,8 m2 drivhus i aluminium Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven dækker Gartner behovet. Gartner.
Juliana drivhus - Gartner - 21,4 m².
Juliana 21,4 m2 drivhus i antrasitgrå Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven dækker Gartner behovet. Gartner.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus - Gartner - 16,1 m².
Juliana 16,1 m2 drivhus i antrasitgrå Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven dækker Gartner behovet. Gartner.
Juliana drivhus - Gartner - 21,4 m².
Juliana 21,4 m2 drivhus i aluminium Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven dækker Gartner behovet. Gartner.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus - Gartner - 16,1 m².
Juliana 16,1 m2 drivhus i aluminium Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven dækker Gartner behovet. Gartner.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus - Gartner - 16,2 m².
Juliana Gartner 16,1 m 2 antracitgråt drivhus med 3 mm hærdet glas Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven.
Juliana drivhus - Gartner - 18,8 m².
Juliana Gartner 18,8 m 2 antracitgrå drivhus med 3 mm hærdet glas Julianas Gartner-serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentusiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke, eller om det er et drivhus, der skal fungere som et dejligt uderum i haven, så dækker.
Smoby havebord.
Sødt havebord fra Smoby Når mor og far går i haven, skal der også være noget at foretage sig for de små. Nu kan man lege gartner i helt stor stil. Hele året rundt går mor og gør klar i urte- og blomsterhaven. Hun bruger en lille skovl og riven til at vende jorden og gøre klar til beplantning. Nu sætter hun.
Kategori: Haveindretning - Legetøj Rolleleg Haveredskaber & børnetrillebøre
V3

Kategorier på sider:

Du er her: Planteskolen - Have Planteskolen - - Hvad er Planteskolen en et

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.