|
|
Lån  


 
Annonce:


Hækkeklippere
Indhold på siden:

Einhell elektrisk hækkeklipper GE-EH 6560 650 W 3403330.
Den lydsvage og lette elektriske hækkeklipper GE-EH 6560 fra Einhell med metalgear er et fremragende stykke haveudstyr til at trimme eller forme hække eller buske i private haver og gårdhaver, og den er nem og sikker at anvende. De laserskårne og diamantslebne stålklinger har glimrende.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber Hækkeklippere
Einhell ledningsfri hækkeklipper GE-CH 1855/1 Li Solo 18 V 3410502.
Den kompakte og letanvendelige ledningsfri hækkeklipper, GE-CH 1846 Li Solo er et fantastisk stykke haveudstyr til at trimme eller forme hække eller buske i private haver eller i kolonihaver. Dens klinge er 620 mm lang og fungerer med en hastighed på 2200 o/min. Den tohåndsbetjente sikkerhedsknap standser.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have / Græsplæne & have / Elektriske haveredskaber / Hækkeklippere
benzindrevet hækkeklipper 722 mm orange og sort.
Denne professionelle hækkeklipper med dobbeltsidet blad er et ideelt valg til hurtigt og effektivt at skære gennem hække, buske og krat, så du kan bevare din smukke, velordnede have og gøre den endnu flottere. Med en cylinderkapacitet på 26 cc har denne.
Kategori: Haveindretning - Elektriske haveredskaber Haven Hækkeklippere Hjem & have
Gardena Hækkeklipper ComfortCut 550/50.
.
Kategori: Havemaskiner - Haven - Håndredskaber - Hækkesaks
Fiskars 1001564 hækkeklipper & -saks Sort, Orange.
Fiskars Hedge Shears are suitable for different cutting needs in the garden; hedge trimming, trimming around bushes and edges etc. The unique gear mechanism and the lever system enable heavy cutting. The lightweight and the sleek design makes cutting easy.
Kategori: Haveredskaber - Bolig / Fritid
Bosch - Hækkeklipper - Batteridrevet - Batteri og lader medfølger ikke.
.
Kategori: Havemaskiner - Udendørs værktøj/El-værktøj/Hæktrimmere|Værktøj og husholdning
PowerPlus Hækkeklipper 600 watt 610 mm PowerPlus POWXG2008.
Kraftig og robust hækkeklipper 500 watt fra PowerPlus. Hækkeklipperen er ideel til hække, buske og buskads. Soft grip håndtaget gør at den er utrolig nem og behagelig at arbejde med..
Kategori: Haveredskaber - Have - Havemaskiner - Hækkeklipper
Wilkinson Sword Manuel Hækkeklipper.
Wilkinson Sword Manuel Hækkeklipper er udført i letvægtsaluminium. Bladet er 16cm langt, mens selve saksen er 60 cm. Den kan klippe grene med en diameter på op til 18mm. InformationMærke: Wilkinson SwordType: HækkeklipperModel ID: 1111130WMål: 16 cm (blad).
Kategori: Haveredskaber - Beskæring
Makita HÆKKEKLIPPER 520MM 18V LI-ION.
Ekstremt støjsvagMiljøvenligErgonomisk opbygningBlød opstartElektronisk bremseGummibelagt vibrationsdæmpet grebMed overbelastningsbeskyttelseLED lampe blinker ved overbelastningLeveres uden kuffert, batterier, lader og dansk manualyderliger oplysninger se her: http://www.makita.dk/tool/54165/DUH523Z.html.
Kategori: Havemaskiner - Værktøj Haveredskaber havemaskiner Hækkeklipper-/ Buskklipper
Gardena hækkeklipper EasyCut 450/50.
Gardena EasyCut 450/50 hækkeklipper Denne hekkeklæder fra Gardena lader dig nyde at arbejde i haven. Hedge trimmeren har en kapacitet på 450W, som er stærk nok til at klippe små til mellemstore hække godt. Disse er ofte hække fra 50 centimeter til 1,25 meter. Klingeafstanden med denne hækstrimmer er 18 mm ..
Kategori: Havemaskiner - have artikel have vedligeholdelse græsslåning og trimning trimning hækkeklipper|
Bosch Legetøjs Hækkeklipper.
p...Batteridrevet legetøjs-hækkeklipper fra Bosch.  Hækkeklipperen lyser op og siger realistiske lyde, når der trykkes på den gule knap på håndtaget. Den er udført som en....
Kategori: Legetøj -
Fiskars HS22 manuel hækkeklipper.
For nem form og back skæres af hække, også til store områder. Savtakket muliggør en optimal fat i opskæringsvirksomheden. Leddene buffer. Let, robust håndtag lavet af plastik. Denne tekst er maskinen oversat..
Kategori: Haveredskaber - Træer
Einhell Benzin Hækkeklipper GC-PH 2155.
Denne kraftfulde og hehændige hækkeklipper er en uundværlig hjælp når du skal vedligeholde hække og buske. Totakstmotoren med lav vibration give nok energi til at tackle selv de mest modstandsdygtige grene og knuder. Takket være dens roterbare hovedhåndtag samt ekstrahåndtaget kan hækkeklipperen.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber Hækkeklippere
Einhell elektrisk hækkeklipper GC-EH 5747 570 W 3403742.
Den lydsvage, lette, elektriske hækkeklipper GC-EH 5747 fra Einhell, er et fantastisk stykke haveudstyr til at trimme eller forme hække eller buske i private haver og forhaver, og den er nem og sikker at anvende. De udskiftelige dobbeltklinger har fremragende skærekvaliteter, mens det ergonomiske.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber Hækkeklippere
Einhell elektrisk hækkeklipper GE-EH 7067 700 W 3403340.
Den lydsvage, lette, elektriske Einhell hækkeklipper GE-EH 7067 med metaltandhjul er et fantastisk stykke haveudstyr til at klippe eller forme hække eller buske i haver og forhaver. Den er nem og sikker at bruge. De laserskårne og diamantslebne stålklinger har fremragende skæreegenskaber, mens det.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber Hækkeklippere
Einhell ledningsfri hækkeklipper GE-CH 1846 Li Kit 2 Ah 18 V 3410683.
Den kompakte og letanvendelige ledningsfri hækkeklipper GE-CH 1846 Li med metalgear er et fantastisk stykke haveudstyr til at trimme eller forme hække eller buske i haver eller kolonihaver. Dens klinge er 520 mm i længden og har en klippedybde på 11 mm. Den tohåndsbetjente sikkerhedsknap standser.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber Hækkeklippere
vidaXL benzindrevet hækkeklipper 722 mm orange og sort.
Denne professionelle hækkeklipper med dobbeltsidet blad er et ideelt valg til hurtigt og effektivt at skære gennem hække, buske og krat, så du kan bevare din smukke, velordnede have og gøre den endnu flottere. Med en cylinderkapacitet på 26 cc har denne hækketrimmer god effekt med en fremragende.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber Hækkeklippere
Einhell ledningsfri hækkeklipper GE-CH 1855/1 Li Solo 18 V 3410502.
Den kompakte og letanvendelige ledningsfri hækkeklipper, GE-CH 1846 Li Solo er et fantastisk stykke haveudstyr til at trimme eller forme hække eller buske i private haver eller i kolonihaver. Dens klinge er 620 mm lang og fungerer med en hastighed på 2200 o/min. Den tohåndsbetjente sikkerhedsknap.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber Hækkeklippere
Einhell ledningsfri hækkeklipper GE-CH 1855/1 Li Kit 2 Ah 18 V 3410503.
Den kompakte og letanvendelige ledningsfri hækkeklipper, GE-CH 1855/1 Li Kit fra Einhell, med metaludstyr er et fantastisk stykke haveudstyr til at trimme eller forme hækkene eller buskene i private haver og kolonihaver. Den tohåndsbetjente sikkerhedsknap standser klingerne på mindre end et sekund.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber Hækkeklippere
V3
Kategorier på sider:

Plneklippere Plantebillede 1 Plantebillede 4 Planteleksikon Planter Gartner diverse Haveslange Planternes opbygning Gode rd om blomsterhaven Krydderurter Plantebillede 2 Grnsag Havetraktorer Haven Beskring af planter Haveredskaber Spagnum Lgeplante Haveportaler Fotosyntese Plantebillede 3 Gode rd om kkkenhaven Vandplanter Haveleksikon Planter p latinsk Såning Drivhuse Blomsterhaven Kampagnetilbud Havebger Hkkeklippere Kkkenhaven Plante diverse


 Du er her: Planteskolen - Netannoncer Planteskolen -